3 sätt att hantera ”The New Digital World of Business Application”

2017-06-11 created by: Mikael Petersén: mikael.petersen@sysfinity.se

 

1. Strutstekniken – Digitalisering är endast IT världens nya försäljningstrick, vi väntar och ser. Vi kör vidare analogt! ”Digitaliseringen pågår just nu, och det går fort, den väntar inte”

2. Uppgradering – Vi köper leverantörernas budskap om uppgradering (NAV/AX), det är som att gå baklänges med förbundna ögon in i den nya världen ”Dömt på förhand att misslyckas, går helt enkelt inte att utföra på ett förnuftigt sätt”

3. With a New Mindset – Förstå att ERP tiden är över, och se vilka fantastiska möjligheter som finns i den nya digitala världen. ”Detta är lite jobbigare än punkt 1 och 2, kräver öppenhet för framtiden, nyfikenhet, förändringsbenägenhet” och ett nytt ”Mindset”

Dynamics 365_Sysfinity New Digital World Förändringar är jobbiga, men gör man dem rätt kan de även vara fantastiskt roliga!

Ett Microsoft Dynamics 365 Business Applikation projekt är något helt nytt, spännande och roligt, det kan helt enkelt inte jämföras med de gamla jobbiga, tröga och slitsamma analoga ERP projekteten.

Investera i den digitala världen och för framtiden, och gör det på rätt sätt. Påbörja förberedelserna redan idag, hitta ert nya ”Mindset” för just ert företag, detta måste till innan ett Dynamics 365 Business Application projekt startas upp:

——————————–Insikt – vad är det som händer?
——————————–Medvetenhet – hur påverkar det mitt företag?
——————————–Förståelse – vilka förändringar krävs?

——————————–Projektförberedelser – vilka krävs?

——————————–Genomförande – HUR?

Driftsätt sedan det som just ert företag har behov av, och driftsätt det i er egen takt. Dynamics 365 Business Application, är ett system fullt av nya möjligheter.


Sluta att investera i era gamla analoga system

Feel The Heartbeart_Crossroad

Tänk på att er befintliga leverantör/konsult/ERP upphandlingskonsult har ett egenintresse i frågan, det har inte vi


Hur genomförs ett Microsoft Dynamics 365 Business Application projekt?

Detta inlägg kan ladas ned på http://sysfinity.se/blogg/downloads/

Kommentera gärna inläggen"

%d bloggare gillar detta: